Om oss

Heisenbug® er et prisbelønt design- og teknologiselskap som lager digitale løsninger som forenkler, fornyer og forbedrer brukeropplevelsen. Vårt team, bestående av dyktige utviklere, UX/UI-designere og strateger, er dedikert til å levere robuste, skalerbare og sikre løsninger. Med våre innovative produkter for hotellbransjen, Heisenbug FastTrack, forbedrer vi opplevelsen innen hospitality. Våre løsninger forenkler innsjekk- og utsjekkprosesser og er designet for å støtte hotellvirksomheter med sømløs effektivitet og forbedret gjesteinteraksjon.

Ved siden av vår ekspertise innen hospitality, tilbyr vi skreddersydde digitale løsninger for en rekke andre bransjer, styrker vår posisjon som en fleksibel og allsidig innovatør.

Vi samarbeider med alt fra norske startups til etablerte internasjonale selskaper. Sammen med våre kunder jobber vi som et team for å skape produkter og webløsninger som alle elsker. Made in Norway.

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for din bedrift?

Den Norske Turistforening

I samarbeid med DNT har vi utviklet en avansert plattform for hyttebestilling. Basert på React (Next.js) og Heisenbug CAT™, har vi koblet sammen data fra utallige datapunkter, som forener DNTs 550 hytter i et system. Denne løsningen forbedrer ikke bare prosessen for hyttebestilling, men inkluderer også et spesialtilpasset system for risikovurdering av alle DNT-aktiviteter.

Citybox

Citybox er hotellkjeden som tenker nytt. Sammen med Citybox har vi lansert løsninger som optimaliserer driften og tilbyr en sømløs opplevelse for gjestene før, under og etter oppholdet. Våre løsninger inkluderer selvbetjent innsjekking og utsjekking, noe som bidrar til en effektiv og problemfri gjestereise, samtidig som det forbedrer hotellenes operasjonelle effektivitet.

ScaleAQ

ScaleAQ er et internasjonalt selskap innen havbruk som leverer programvare, teknologi og utstyr. Sammen med selskapet utvikler vi interne og eksterne digitale plattformer.

Jæger Sentrum

Jæger Sentrum er den største forhandleren av BMW og MINI på Vestlandet. Vi har videreutviklet merkevaren med et designsystem, og vi har utviklet en ny webløsning som inkluderer nettbutikk.

Chilimobil

Chilimobil er en prisvinnende mobiloperatør for deg som vil ha mer mobildata for pengene. Vi har sammen med kunde bygget en ny og superrask løsning basert på Next.js og headless CMS.

Kaefer Energy

Kaefer Energy er et internasjonalt ISO-selskap rettet mot energibransjen. Sammen med Cure har vi utviklet nye digitale løsninger for selskapet.

ZNL Energy

ZNL Energy er en internasjonal tech-startup fra Norge med banebrytende teknologi. Sammen med selskapet har vi utviklet en ny merkevare og en digital løsning for kunder og investorer.

Enlink

For Enlink har vi utviklet et designsystem, nettsider, og selve dashboardet for fleksibel energiutnyttelse. Dette arbeidet resulterer i en intuitiv og effektiv plattform for å overvåke og optimalisere energiforbruket, noe som ikke bare reduserer kostnader, men også støtter bærekraftige energiløsninger.

Fjord Resort

Fjord Resort, beliggende i hjertet av Fjord Norge, tilbyr et bredt spekter av overnattingsmuligheter i Flåm og Aurland. For Fjord Resort har vi utviklet en bookingside med integrasjon mot Visbook, bygget på Next.js, som sikrer en sømløs og brukervennlig reservasjonsopplevelse.

Troll-E™

For Troll-E™ er vi i ferd med å utvikle en ny app for golfsporten, hvor vi har utviklet merkevaren som inkluderer designsystem og prototyping, sammen med målrettet forretningsutvikling. Dette prosjektet, som ennå ikke er lansert, vil tilby innovative løsninger for å forbedre og forenkle golfsporten internasjonalt.

Ocean TuniCell

Ocean TuniCell produserer unik nanocellulose fra tunikater. Vi har gjennom en årrekke bistått selskapet med digital forretningsutvikling, og vi har utviklet en internasjonal nettbutikk for medisinsk forskning.

Aquabyte

Aquabyte er et internasjonalt maskinlæringsselskap fra Bergen og California. Vi har utviklet designsystem og nettsider sammen med selskapet.

Blue Ocean Technology

Blue Ocean Technologys løsninger fremmer en sirkulær økonomi ved å utvinne næringsstoffer og tungmetaller for resirkulering og gjenbruk. Vi har laget et designsystem og vi utvikler digitale løsninger for selskapet.

Cure

Vår samboer i Nygårdsgaten 23. Vi samarbeider på kryss og tvers med kunder, teknologi, kompetanse +++

Partnere

Vi samarbeider med ledende selskaper som Assa Abloy, Nets, Adyen, Desko, VisBook, og Vercel. Dette samarbeidet gir oss tilgang til avanserte teknologier og tjenester, noe som forbedrer kvaliteten på våre løsninger. Vårt mål er å levere pålitelige og effektive løsninger til våre kunder gjennom disse partnerskapene.

 • I Heisenbug® ser vi på brukeropplevelse (UX) som kjernen i alt vi gjør. Vår tilnærming til UX/UI er omfattende og går utover tradisjonell funksjonalitet. Vi engasjerer oss i en rekke webprosjekter, fra utvikling av helt nye produkter til redesign av eksisterende mobilapper, nettsider og programvare. Vårt mål er å skape vellykkede digitale produkter gjennom grundige brukerundersøkelser, produktstrategi, intuitivt brukergrensesnitt (UI), testing, prototyping, webdesign og utvikling. Vi erkjenner at en overlegen brukeropplevelse er nøkkelen til høyere konverteringsfrekvenser, og skiller oss fra mange andre byråer ved at alle våre ansatte besitter både UX/UI-kompetanse og dybdekunnskap i utvikling. Unikt for Heisenbug® er vår evne til å utvikle løsninger som ikke bare er digitale, men også integrerer sømløst med hardware, noe som åpner for enda rikere og mer funksjonelle brukeropplevelser. Ved å kombinere vårt arbeid med både software og hardware, sikrer vi at våre løsninger står i frontlinjen av teknologisk innovasjon og brukertilfredshet.
 • Heisenbug® utmerker seg i et landskap av kompetente UX-byråer ved å fokusere spesifikt på å utvikle engasjerende digitale produkter. Vi er ikke et altomfattende reklamebyrå, men et spesialisert team som arbeider tett med kunder for å løse kjerneproblemer og skape sømløse brukeropplevelser på alle plattformer. Vår unike styrke ligger i vår integrerte tilnærming til både software og hardware, kombinert med vår inngående utvikler- og designekspertise, noe som setter oss i stand til å levere skreddersydde løsninger som virkelig gjør en forskjell.
 • Vi er kjent for å lage webløsninger/nettsider som oppnår målene til våre kunder med de raskeste og mest robuste webteknologier. Kort sagt ja, det kan vi. Kom og lek med oss.
 • Ja, det gjør vi. Fremfor alt er vi et brukeropplevelses- og teknologibyrå, og merkevarebygging er integrert i alle våre prosjekter.
 • Våre priser er relatert til prosjektomfang, tidsramme, leveranser og teamsammensetning. Ta kontakt med oss ​​for å motta et løsningsforslag.
 • Som et design- og teknologiselskap jobber vi med startups hele tiden. Hva er bedre enn å hjelpe gründere med å gjennomføre ideer som verden aldri har sett før? Vi elsker gründere som utfordrer våre ferdigheter og prosesser. BTW: Vi har rabattert pris for startups som vi tror på.
 • Heisenbug® følger "Sunn Fornuft"-tilnærmingen (Common Sense Kingdom), som er basert på menneskesentrert design. Dette lar oss tilpasse oss ditt prosjekt og samarbeidsmodell uten lange innsiktfaser. Vi anerkjenner unikheten til både din virksomhet og brukerne, og fokuserer på å skape intuitive løsninger som møter deres behov. Forvent en prosess som effektivt balanserer brukerbehov med praktisk utvikling, alt fra strategi til prototyping og implementering, for å levere engasjerende brukeropplevelser.
 • Hvis du ser etter et UX/UI- og/eller teknologiselskap, send oss ​​en e-post med en kort oversikt over prosjektet ditt. Vi kan signere en NDA om nødvendig, men vi anser alle samtaler med klienter som konfidensielle. Før vi starter et eventuelt samarbeid vil vi lage et løsningsforslag som inkluderer et estimat på kostnader for prosjektet.
 • Absolutt! Heisenbug® tilbyr hodeløse CMS-løsninger som adresserer de vanlige utfordringene med tradisjonelle, monolitiske CMS-er, som begrensede designmuligheter, sårbarhet for angrep, og ytelsesproblemer som kan påvirke SEO. Ved å velge et hodeløst CMS, omgår vi disse problemene og åpner opp for en rekke fordeler. For frontend-utvikling bruker vi moderne teknologier som Next.js/React.js, og for hodeløst CMS er vi fleksible med plattformvalg og kan implementere de fleste CMS-er, inkludert WordPress, Sanity og Enonic. Dette gir oss muligheten til å tilby løsninger som er både fleksible, fremtidssikre, og skalerbare. Fordelene med disse rammeverkene inkluderer flerkanalsarkitektur, forbedret hastighet, økt sikkerhet, og mye mer. Selv om vårt fokus er på hodeløse CMS-løsninger, tilpasser vi oss kundens preferanser og tilbyr også monolitiske CMS-alternativer. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av CMS-plattformer som WordPress, WooCommerce, Magento, Webflow, Shopify, Enonic, og flere. Usikker på hva du trenger? Kontakt oss for en samtale eller for å avtale et møte, så hjelper vi deg med å navigere i valgmulighetene.
 • Heisenbug CAT™ (Communication Application Toolkit) er vår innovative løsning som muliggjør integrerte kommunikasjoner mellom et mangfold av systemer gjennom standardiserte kommunikasjonsprotokoller og APIer. Denne serverløse tjenesten er skreddersydd for å definere og implementere forretningsregler for interaksjon mellom diverse tjenester og systemer, noe som gir våre kunder en unik mulighet til å skreddersy deres digitale infrastruktur. Vårt detaljerte dashboard innen Heisenbug CAT™ tilbyr omfattende overvåking av alle systemoperasjoner og transaksjoner. Dette verktøyet er avgjørende for å spore brukerinteraksjoner, systemytelse, og datastrømmer, og gir våre kunder verdifull innsikt og forbedret kontroll over deres operasjoner. I vårt samarbeid med Citybox har Heisenbug CAT™ bevist sin verdi. Vi har utviklet selvbetjente innsjekkings- og utsjekkingskiosker som er en integrert del av Citybox sin digitale gjestereise, som bidrar til en sømløs og effektiv opplevelse for gjestene gjennom hele deres opphold. Disse kioskene, sammen med andre digitale touchpoints, er designet for å maksimere brukervennlighet og minimere behovet for manuell håndtering. Vår kompetanse i å utvikle komplekse, brukerorienterte løsninger demonstrerer vår kapasitet til å støtte ulike bransjer, som blant annet for reiselivet.
 • Hos Heisenbug® har vi omfattende erfaring med å skape sømløse integrasjoner mot en rekke forretningssystemer som ERP/CRM, betalingsløsninger (PSP), og bookingplattformer (PMS). Vår filosofi er enkel: Hvis det finnes et API, kan vi koble oss til det. Vi utnytter denne fleksibiliteten til å skape integrerte løsninger som forbedrer effektiviteten og brukeropplevelsen. I tillegg er vi stolte over å være partnere med ledende selskaper som Assa Abloy, Nets, Adyen, Desko, og VisBook. Dette gir oss unik tilgang til de nyeste teknologiene og tjenestene, noe som igjen muliggjør avanserte og robuste integrasjoner for våre kunder. Vår dybdekompetanse sikrer at vi kan håndtere komplekse integrasjonsutfordringer og tilby løsninger som er både effektive og skalerbare.
 • Sanity er et populært og moderne Content Management System (CMS) som tilbyr flere fordeler for nettstedseiere og utviklere. Her er noen grunner til hvorfor du (og vi) bør vurdere å bruke Sanity som CMS: 1. Fleksibilitet: Sanity er veldig fleksibelt og kan brukes til å bygge et bredt spekter av nettstedtyper, fra enkle blogger til mer komplekse nettsteder og applikasjoner. 2. Skalerbarhet: Sanity er også veldig skalerbart, slik at det kan tilpasses voksende virksomhetsbehov og trafikkøkning. 3. Kollaborasjon: Sanity har innebygde funksjoner for å tillate enkel samarbeid mellom teammedlemmer, som gjør det enkelt å jobbe sammen om innhold. 4. API-drevet: Sanity tilbyr en API-først tilnærming, som betyr at du kan bruke Sanity til å administrere innholdet ditt og hente dataene fra andre applikasjoner eller tjenester. 5. Modulbasert: Sanity er modulbasert og tilbyr mange forskjellige plugins og tillegg som kan legges til etter behov, og dermed tilpasses til det spesifikke nettstedet og virksomheten. 6. Brukervennlighet: Sanity har en intuitivt brukergrensesnitt og enkel navigering som gjør det enkelt for brukere å administrere og publisere innhold.
 • Det finnes to typer virksomheter: de som allerede har opplevd et hackerangrep, og de som ennå ikke har det. Spørsmålet er ikke "om" det vil skje, men "når". I en verden med raskt utviklende cybertrusler, er beskyttelse av dine systemer essensielt. I Norge har det vært en stor økning i antall bedrifter som blir mål for hackere, og konsekvensene strekker seg fra tap av sensitiv informasjon til alvorlig skade på omdømme og økonomi. Vår løsning, Heisenbug WHAT™, står i fremste linje for å møte denne utfordringen. Tjenesten ledes av en av Norges ledende white hat-hackere, som triumferte i DnB sin prestisjefylte hackerkonkurranse i 2023. Ved å benytte etisk hacking, analyserer vi systemene dine grundig, simulerer angrep og identifiserer potensielle svakheter. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å øke din digitale sikkerhet.