Om oss

Heisenbug® er et prisvinnende design- og teknologiselskap som lager digitale løsninger som forenkler, fornyer og forbedrer brukeropplevelsen. Våre fullstack-utviklere, UX/UI-designere og strateger utvikler løsninger basert på innsikt. Våre leveranser skal alltid være robuste og skalerbare med høy sikkerhet.

Vi samarbeider med alt fra norske startups til etablerte internasjonale selskaper. Sammen med våre kunder jobber vi som et team for å skape produkter og webløsninger som alle elsker. Made in Norway.

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for din bedrift?

Den Norske Turistforening

Sammen med Cure (UX/UI) og DNT har vi bygget en avansert plattform for hyttebestilling. Med banebrytende teknologi, basert på React (Next.js) og Heisenbug® CAT kobles data fra uendelig mange datapunkter som forener DNTs 550 hytter.

Citybox

Citybox er hotellkjeden som tenker nytt. Sammen med Cure og Citybox skal vi skape den perfekte gjestereise. I prosjektet vil vi benytte Heisenbug® CAT og Next.js for å kunne tilby en sømløs opplevelse før, under og etter oppholdet.

ScaleAQ

ScaleAQ er et internasjonalt selskap innen havbruk som leverer programvare, teknologi og utstyr. Sammen med selskapet utvikler vi interne og eksterne digitale plattformer.

Jæger Sentrum

Jæger Sentrum er den største forhandleren av BMW og MINI på Vestlandet. Vi har videreutviklet merkevaren med et designsystem, og vi har utviklet en ny webløsning som inkluderer nettbutikk.

Chilimobil

Chilimobil er en prisvinnende mobiloperatør for deg som vil ha mer mobildata for pengene. Vi har sammen med kunde bygget en ny og superrask løsning basert på Next.js og headless CMS.

Kaefer Energy

Kaefer Energy er et internasjonalt ISO-selskap rettet mot energibransjen. Sammen med våre partnere Cure og Kraftwaerk har vi utviklet nye digitale løsninger for selskapet.

ZNL Energy

ZNL Energy er en internasjonal tech-startup fra Norge med banebrytende teknologi. Sammen med selskapet har vi utviklet en ny merkevare og en digital løsning for kunder og investorer.

Crescat

Crescat er et norskutviklet verktøy for planlegging og gjennomføring av arrangementer. Vi har fulgt selskapet fra tidenes morgen og har bidratt med design og webutvikling.

Mall of Norway

Mall of Norway er en internasjonal nettbutikk hvor vi sammen med Cure (design) har utviklet en enklere og forbedret plattform for netthandel.

Insert:Logic

Insert:Logic er et industrielt programvare og tjenesteselskap (SaaS). Vi samarbeider med selskapet sitt innovasjonsteam for å utvikle "The next big thing".

Ocean TuniCell

Ocean TuniCell produserer unik nanocellulose fra tunikater. Vi har gjennom en årrekke bistått selskapet med digital forretningsutvikling, og vi har utviklet en internasjonal nettbutikk for medisinsk forskning.

Aquabyte

Aquabyte er et internasjonalt maskinlæringsselskap fra Bergen og California. Vi har utviklet designsystem og nettsider sammen med selskapet.

Blue Ocean Technology

Blue Ocean Technologys løsninger fremmer en sirkulær økonomi ved å utvinne næringsstoffer og tungmetaller for resirkulering og gjenbruk. Vi har laget et designsystem og vi utvikler digitale løsninger for selskapet.

VisBook

Vi samarbeider med VisBook sitt utviklerteam for å tilby nye muligheter innen bookingtjenester for reiselivet i inn- og utland.

Cure

Vår samboer i Nygårdsgaten 23. Vi samarbeider på kryss og tvers med kunder, teknologi, kompetanse +++

 • Brukeropplevelse (UX) handler ikke bare om funksjonalitet for oss. Det er grunnlaget for alt vi gjør i Heisenbug®. UX/UI og webprosjektene vi påtar oss, varierer i alt fra å bygge et nytt produkt til å redesigne en eksisterende mobilapp, nettside eller programvare. Vi gjør alt som trengs for å lage vellykkede digitale produkter: brukerundersøkelser, produktstrategi, brukergrensesnitt (UI), testing, prototyping, webdesign og utvikling. God brukeropplevelse fører garantert til høyere konverteringsfrekvens. I motsetning til mange andre byråer har alle våre ansatte UX/UI- og komplementær utviklerkompetanse.
 • Det finnes mange kompetente UX-byråer i Skandinavia. Det er vanskelig å skille seg ut. Så hvordan skiller vi oss ut? Det er fordi Heisenbug® ikke er et reklamebyrå som kan fikse "alt". Vi fokuserer utelukkende på å designe og utvikle engasjerende digitale produkter som alle elsker å bruke. Vi jobber sømløst med kundene våre for å definere kjerneproblemer og utvikle brukeropplevelser på tvers av alle plattformer og kontaktpunkter.
 • Vi er kjent for å lage webløsninger/nettsider som oppnår målene til våre kunder med de raskeste og mest robuste webteknologier. Kort sagt ja, det kan vi. Kom og lek med oss.
 • Ja, det gjør vi. Fremfor alt er vi et brukeropplevelses- og teknologibyrå, og merkevarebygging er integrert i alle våre prosjekter.
 • Våre priser er relatert til prosjektomfang, tidsramme, leveranser og teamsammensetning. Ta kontakt med oss ​​for å motta et løsningsforslag.
 • Som et design- og teknologiselskap jobber vi med startups hele tiden. Hva er bedre enn å hjelpe gründere med å gjennomføre ideer som verden aldri har sett før? Vi elsker gründere som utfordrer våre ferdigheter og prosesser. PS! Vi har rabattert pris for startups som vi tror på.
 • Våre prosesser, Sunn Fornuft (Common Sense Kingdom) er basert på menneskesentrert design. Dette gjør at vi kan være fleksible og tilpasse oss prosjekttype og samarbeidsmodell. Du og bedriften din er unik, og det samme er brukeren din!
 • Hvis du ser etter et UX/UI- og/eller teknologiselskap, send oss ​​en e-post med en kort oversikt over prosjektet ditt. Vi kan signere en NDA om nødvendig, men vi anser alle samtaler med klienter som konfidensielle. Før vi starter et eventuelt samarbeid vil vi lage et løsningsforslag som inkluderer et estimat på kostnader for prosjektet.
 • Ja, det gjør vi definitivt! Den vanligste måten å utvikle et nettsted på er gjennom et monolitisk CMS. Et vanlig CMS har mange ulemper og begrensninger som rigid malverk, mer eksponert for hacking og lavere hastighet (gir lavere rangering SEO). Et hodeløst CMS har ikke disse problemene og kommer med svært mange fordeler. Vi bruker Next.js/React.js i frontend og Sanity eller WordPress som headless CMS. Dette er åpen kildekode/rammeverk brukt av selskaper som Airbnb, Asana, Dropbox, BBC og Facebook/Instagram. Fordelene med rammeverket er fleksibilitet, fremtidssikkert, mer skalerbar, flerkanalsarkitektur, raskere, sikrere og mye mer. Men selvfølgelig leverer vi også monolitisk CMS der vi kan skreddersy det til dine preferanser. Vi er eksperter på følgende CMS: WordPress, WooCommerce, Magento, Webflow, Shopify etc. Er du usikker på hva du trenger eller hva du ønsker, kontakt oss eller avtal et møte.
 • Heisenbug® CAT (Communication Application Toolkit) er en samling av forretningsregler som kan kommunisere med andre systemer via standardiserte kommunikasjonsprotokoller og API*. Vår løsning er en serverløs tjeneste hvor vi kan skreddersy regelsett/forretningsregler mellom utallige tjenester og systemer. Heisenbug® CAT brukes blant annet av Den Norske Turistforening i sin portal for hyttebestilling. *Et API (Application Programming Interface) er en samling av regler for hvordan programmer kan kommunisere med hverandre. Dette kan være programmer som kjører på samme maskin, eller programmer som kjører på forskjellige maskiner og kommuniserer over internett. Programmene som benytter seg av API-et, kalles ofte for klienter, mens programmet som tilbyr API-et kalles for en server.
 • Vi har solid erfaring med integrasjoner mot forretningssystemer (ERP/CRM), betalingsløsninger (PSP) og bookingplattformer (PMS). Finnes det et API, så kan vi garantert koble oss til.
 • Sanity er et populært og moderne Content Management System (CMS) som tilbyr flere fordeler for nettstedseiere og utviklere. Her er noen grunner til hvorfor du (og vi) bør vurdere å bruke Sanity som CMS: 1. Fleksibilitet: Sanity er veldig fleksibelt og kan brukes til å bygge et bredt spekter av nettstedtyper, fra enkle blogger til mer komplekse nettsteder og applikasjoner. 2. Skalerbarhet: Sanity er også veldig skalerbart, slik at det kan tilpasses voksende virksomhetsbehov og trafikkøkning. 3. Kollaborasjon: Sanity har innebygde funksjoner for å tillate enkel samarbeid mellom teammedlemmer, som gjør det enkelt å jobbe sammen om innhold. 4. API-drevet: Sanity tilbyr en API-først tilnærming, som betyr at du kan bruke Sanity til å administrere innholdet ditt og hente dataene fra andre applikasjoner eller tjenester. 5. Modulbasert: Sanity er modulbasert og tilbyr mange forskjellige plugins og tillegg som kan legges til etter behov, og dermed tilpasses til det spesifikke nettstedet og virksomheten. 6. Brukervennlighet: Sanity har en intuitivt brukergrensesnitt og enkel navigering som gjør det enkelt for brukere å administrere og publisere innhold.